top of page

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)

 

 

 

 

 

1. Bevezető rendelkezések

Ezek az Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban: ÁSZF) a www.szerbiamagyarul.com weboldal (továbbiakban: Weboldal) használatára vonatkoznak.

A Weboldalt az Alpha Travel & Marketing SEE d.o.o., Adószám: 109826692, Cégjegyzék szám: 21249785 (továbbiakban: Szolgáltató) üzemelteti.

 

2. Fogalmak

 

Szolgáltató: Alpha Travel & Marketing SEE d.o.o., amely a Weboldal üzemeltetője.

Felhasználó: Bármely természetes vagy jogi személy, aki a Weboldalt látogatja vagy azt használja.

Szolgáltatás: Az összes információ és szolgáltatás, amit a Weboldal nyújt.

 

3. A szolgáltatás igénybevételének feltételei

 

A Weboldal használatával a Felhasználó elfogadja jelen ÁSZF-et, valamint a Weboldalon elérhető Adatvédelmi Tájékoztatót.A Weboldal használata csak törvényes célokra megengedett. Tilos minden olyan tevékenység, ami sérti harmadik felek jogait, vagy törvénybe ütközik.

 

4. Szerzői jogok

 

A Weboldalon található minden tartalom, beleértve a szövegeket, grafikákat, logókat, képeket, hanganyagokat és szoftvereket, a Szolgáltató vagy harmadik felek szellemi tulajdonát képezik. Ezek a tartalmak szerzői jogi védelem alatt állnak.A Felhasználók jogosultak a tartalmakat személyes, nem kereskedelmi célból megtekinteni, letölteni és használni, azonban azokat semmilyen formában nem reprodukálhatják, nem terjeszthetik, nem adhatják bérbe és nem használhatják fel újra kereskedelmi célokra.

 

5. Felelősség

 

A Szolgáltató minden tőle telhetőt megtesz annak érdekében, hogy a Weboldalon elérhető információk pontosak és naprakészek legyenek, de nem vállal felelősséget az esetleges pontatlanságokért vagy elavult információkért.A Szolgáltató nem vállal felelősséget semmilyen közvetett vagy közvetlen kárért, amely a Weboldal használatából ered.

 

6. Szerződés módosítása

 

A Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy jelen ÁSZF-et bármikor módosíthatja. A módosítások a közzétételüket követően lépnek hatályba. A Weboldal használatával a Felhasználók elfogadják a módosításokat.

 

7. Jogviták kezelése

 

Jelen ÁSZF és a Weboldal használatából eredő jogviták rendezése a Szerb Köztársaság hatályos jogszabályai szerint történik.8. KapcsolatAmennyiben kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba a Szolgáltatóval az alábbi elérhetőségeken: info@alphatravelsee.com , +381638018848, 24000 Szabadka, Kert u. 15.

 

 

Dátum: 2024.05.01

bottom of page