top of page

Adatvédelmi tájékoztató

 

 

1. Bevezető Ez az Adatvédelmi Tájékoztató részletezi, hogy a www.szerbiamagyarul.com weboldal (továbbiakban: Weboldal) milyen módon gyűjt, használ fel, tárol és védi a Felhasználók személyes adatait. Az Adatvédelmi Tájékoztató az Alpha Travel & Marketing SEE d.o.o. (továbbiakban: Szolgáltató) által üzemeltetett Weboldalra vonatkozik.

2. Adatkezelési alapelvek A Szolgáltató elkötelezett amellett, hogy a személyes adatok kezelése során tiszteletben tartja a Felhasználók magánéletét, és megfelel minden releváns adatvédelmi törvénynek, beleértve a GDPR előírásait is.

3. Gyűjtött adatok típusai

  • Navigációs adatok: A Weboldal látogatásakor automatikusan gyűjtött adatok, mint például IP-cím, látogatás időpontja, megtekintett oldalak.

  • Regisztrációs adatok: Amennyiben a Weboldalon regisztrációra kerül sor, a Felhasználó által megadott adatok, mint például név, e-mail cím.

  • Kapcsolatfelvételi adatok: Amikor a Felhasználó kapcsolatba lép a Szolgáltatóval, a megadott kommunikációs adatok, mint például e-mail cím, telefon szám.

 

4. Az adatok felhasználása A Szolgáltató a gyűjtött adatokat a következő célokra használhatja fel:

  • Weboldal működésének biztosítása.

  • Felhasználói élmény javítása.

  • Marketing anyagok küldése, amennyiben a Felhasználó kifejezetten hozzájárult.

  • Ügyfélszolgálati támogatás nyújtása.

 

5. Adattovábbítás harmadik félnek A Szolgáltató nem adja át a személyes adatokat harmadik félnek, kivéve, ha jogilag kötelező, vagy ha a szolgáltatás nyújtása ezt szükségessé teszi. Ilyen esetben a Szolgáltató gondoskodik arról, hogy a harmadik fél ugyanolyan szigorú adatvédelmi követelményeket tartsa be, mint amelyeket maga is betart.

 

6. Adatvédelmi jogok A Felhasználók jogosultak tájékoztatást kérni személyes adataik kezeléséről, hozzáférhetnek adataikhoz, kérhetik azok helyesbítését, törlését, kezelésük korlátozását, és tiltakozhatnak adataik kezelése ellen.

 

7. Adatbiztonság A Szolgáltató megfelelő technikai és szervezeti intézkedéseket tesz az adatok biztonságának megőrzése érdekében, hogy megvédje azokat illetéktelen hozzáférés, módosítás, közvetítés vagy megsemmisítés ellen.

 

8. Kapcsolat Amennyiben kérdése van az adatvédelmi gyakorlatokkal kapcsolatban, vagy jogait szeretné gyakorolni, kérjük, lépjen kapcsolatba a Szolgáltatóval az alábbi elérhetőségeken: E-mail: info@alphatravelsee.com Telefon: +381 63 801 8848 Postacím: 24000 Szabadka, Kert u. 15.

 

9. Módosítások Ez az Adatvédelmi Tájékoztató időről időre módosulhat. A változásokat a Weboldalon tesszük közzé. A Weboldal használatával a Felhasználó elfogadja a frissített Adatvédelmi Tájékoztatót.

 

Dátum: 2024.05.01

bottom of page