BonVoyage

Lorem ipsum dolor sit amet, eu eos veniam albucius, ius dolor virtute et. Ius recusabo delicatissimi ex. Mea cu utamur.

Instagram

Csapatunk oldal header Szerbia Magyarul

Csapatunk

és akik támogatnak szerbiai utad során

Helló! Bemutatkozik a Szerbia Magyarul lelkes csapata!

Vajdaságban születtünk, de a középiskolát befejezve mindannyian elhagytuk hazánkat egy időre. A szélrózsa minden irányába szétrepülve, különböző országokban élve professzionális sikereket értünk el mind a turizmus mind más területeken.  Az évek és utazásaink során arra döbbentünk rá, hogy globális viszonylatokban szülőhazánk leírhatatlan gazdagsággal rendelkezik. Sajnos a 90es években az országunkat ért gazdasági és politikai hatások ezeket a külvilág számára láthatatlanná tették és csupán egy sötét, görbe tükrön keresztül látják Szerbiát, még a közvetlen szomszédaink is.

Azzal az elhatározással tértünk haza, hogy ezt a tükröt összetörjük és felfedjük Szerbia ragyogó lelkét, gazdag kultúráját és természeti szépségeit. Magyarként második otthonunknak Magyarországot tekintjük, és szereténk ha nemzettársaink bizalommal és lelkesen jönnének “hozzánk” vendégségbe, és felismernék mennyi minden köti össze a két országot és mennyi pozitív élményt rejt a határ túloldala.

Információs portál szolgáltatásunkon felül a Szerbia Magyarul csapata turisztikai szolgáltatásokkal és tanácsokkal segíti az utazni vágyókat. Tapasztalt ügynökeink a legjobb ár-érték arány érzékkel alakítják progjamjainkat, abban is segítve Téged, hogy utazásod egyedi preferenciáid és igényeid szerint biztosítsuk. A jól megalapozott helyi kapcsolataink által egyedülálló utazási akciókat kínálunk egyének, családok és csoportok számára egyaránt. Utazási csomag kínálatunk egyedi és minden esetben személyre szabható.

Utazás az ismeretlenbe az egyik álmod? Engedd meg, hogy valóra váltsuk azt.

Vedd fel velünk a kapcsolatot ma egy ingyenes konzultációra, és győződj meg róla, hogy foglalásod és leendő utazásod jó kezekben van. Azért vagyunk itt, hogy az utazási élményed olyan szórakoztató és pihentető legyen, ahogy elképzelted.

Ezek vagyunk mi:

Dankó Dénes profil kép

Dankó Dénes

Csapatvezér
Feladatok megoldója

Fürstner Klara profil kép

Fürstner Klara

Virtuális tündér
Hálók kezelője

Lidia Jurisich

Jurisich Lídia

Marketing királynő
Rendezvények szervezője

Hírek Facebook oldalunkról:

Szerbia Magyarul

Szerbia rengeteg érdekes tartalmat kínál az utazni vágyóknak. Legyen szó a vajdasági síkságról, nyüzsgő nagyvárosokról, vagy a vadregényes hegyvidékről, mindenki megtalálhatja magát ebben az országban. A nagyszerű tartalmakat pedig úgymond átöleli a hatalmas vendégszeretet és a leírhatatlanul finom ételek és italok. Fedezd fel Szerbiát! Mi segítünk.
Szerbia Magyarul
Szerbia Magyarul is feeling delighted.2 nappal ezelőtt
Várunk benneteket a Nemzeti Vágtán is! Hajrá Vajdaság!!!
Szerbia Magyarul
Szerbia Magyarul5 nappal ezelőtt
Kezdjük a napot egy jó hírrel!!!
Javul Budapest és Belgrád közt a közösségi közlekedés.

Budapest és Belgrád közösségi közlekedési kapcsolatát javítja a FlixBus. A nemzetközi mobilitási szolgáltató októbertől naponta négy alkalommal biztosít távolsági buszos összeköttetést a két főváros között, ez a korábbi kapacitás kétszerese. ( köszönjük turizmusonline.hu )
Szerbia Magyarul
Szerbia Magyarul6 nappal ezelőtt
Neked melyik a kedvenc dalod Zdravko Čolić-tól? 🙂
Szerbia Magyarul
Szerbia Magyarul1 héttel ezelőtt
Székelykeve - Magyar konyha napjai!
Szerbia Magyarul
Szerbia Magyarul2 héttel ezelőtt
Október 13. Vasárnap - Óbecse. Gastro fest !!! Gyere!
Szeretnénk felhivni figyelmeteket, hogy csatlakozzatok a Gastro Fest jótékonysági akciójához. A vajdasági Lurkóházak javára gyűjtünk tartós élelmiszert és higiénia eszközöket. Az adományokat október 13-án, Óbecsén a fesztivál helyszínén lehet majd leadni.
Szerbia Magyarul
Szerbia Magyarul shared a post.2 héttel ezelőtt
Te melyik rakiját szereted a legjobban? 🍎🍒🍓🥭🍑🍇

Friss Insta képeink:

9 hónappal ezelőtt
 • 29
 • 0
9 hónappal ezelőtt
 • 48
 • 1
9 hónappal ezelőtt
 • 33
 • 5
1 évvel ezelőtt
 • 26
 • 2
1 évvel ezelőtt
 • 27
 • 0
1 évvel ezelőtt
 • 29
 • 1
You don't have permission to register