BonVoyage

Lorem ipsum dolor sit amet, eu eos veniam albucius, ius dolor virtute et. Ius recusabo delicatissimi ex. Mea cu utamur.

Instagram

Csapatunk oldal header Szerbia MagyarulCsapatunk

Csapatunk

és akik támogatnak szerbiai utad során

Helló! Bemutatkozik a Szerbia Magyarul lelkes csapata!

Vajdaságban születtünk, de a középiskolát befejezve mindannyian elhagytuk hazánkat egy időre. A szélrózsa minden irányába szétrepülve, különböző országokban élve professzionális sikereket értünk el mind a turizmus mind más területeken.  Az évek és utazásaink során arra döbbentünk rá, hogy globális viszonylatokban szülőhazánk leírhatatlan gazdagsággal rendelkezik. Sajnos a 90es években az országunkat ért gazdasági és politikai hatások ezeket a külvilág számára láthatatlanná tették és csupán egy sötét, görbe tükrön keresztül látják Szerbiát, még a közvetlen szomszédaink is.

Azzal az elhatározással tértünk haza, hogy ezt a tükröt összetörjük és felfedjük Szerbia ragyogó lelkét, gazdag kultúráját és természeti szépségeit. Magyarként második otthonunknak Magyarországot tekintjük, és szereténk ha nemzettársaink bizalommal és lelkesen jönnének “hozzánk” vendégségbe, és felismernék mennyi minden köti össze a két országot és mennyi pozitív élményt rejt a határ túloldala.

Információs portál szolgáltatásunkon felül a Szerbia Magyarul csapata turisztikai szolgáltatásokkal és tanácsokkal segíti az utazni vágyókat. Tapasztalt ügynökeink a legjobb ár-érték arány érzékkel alakítják progjamjainkat, abban is segítve Téged, hogy utazásod egyedi preferenciáid és igényeid szerint biztosítsuk. A jól megalapozott helyi kapcsolataink által egyedülálló utazási akciókat kínálunk egyének, családok és csoportok számára egyaránt. Utazási csomag kínálatunk egyedi és minden esetben személyre szabható.

Utazás az ismeretlenbe az egyik álmod? Engedd meg, hogy valóra váltsuk azt.

Vedd fel velünk a kapcsolatot ma egy ingyenes konzultációra, és győződj meg róla, hogy foglalásod és leendő utazásod jó kezekben van. Azért vagyunk itt, hogy az utazási élményed olyan szórakoztató és pihentető legyen, ahogy elképzelted.

Ezek vagyunk mi:

Dankó Dénes profil kép

Dankó Dénes

Csapatvezér
Feladatok megoldója

Fürstner Klara profil kép

Fürstner Klara

Virtuális tündér
Hálók kezelője

Lidia Jurisich

Jurisich Lídia

Marketing királynő
Rendezvények szervezője

Hírek Facebook oldalunkról:

Szerbia Magyarul

Szerbia rengeteg érdekes tartalmat kínál az utazni vágyóknak. Legyen szó a vajdasági síkságról, nyüzsgő nagyvárosokról, vagy a vadregényes hegyvidékről, mindenki megtalálhatja magát ebben az országban. A nagyszerű tartalmakat pedig úgymond átöleli a hatalmas vendégszeretet és a leírhatatlanul finom ételek és italok. Fedezd fel Szerbiát! Mi segítünk.
Szerbia Magyarul
Szerbia Magyarul is feeling safe.1 nappal ezelőtt
Kedves Mindenki!

A helyzet az , hogy addig is amíg nem tudunk benneteket vendégül látni szűk kis pátriánkba, szeretnénk segíteni embertársainkon és erre szeretnénk kérni benneteket is !

Csatlakozzatok a Vajdasági Baráti Egyesület tagságának adományaiból létrehozott VBE Szolidaritási Alap elnevezésű kezdeményezéshez, amely segít a rászorulókon ebben a nehéz helyzetben.

Minden magánszemély, szervezet pályázhat rá Vajdaságban és Magyarországon, aki úgy érzi, hogy ebben a helyzetben erősen rászorul a segítségre. Fordítható egészségügyi felszerelésre (egészségügyben dolgozók, egészségügyi szervezetek), ételre, albérletre (akinél elfogytak a végső tartalékok), egy alkalommal lehet pályázni, 50-200 ezer forint összegben. A pályázat nem bonyolult: egy oldalban kell bemutatkozni, összefoglalni mire fordítaná a segítséget, illetve megadni az elérhetőségeket, elektronikusan kell küldeni az info@alphatravelsee.com email címre. Mi ezt továbbítjuk és a VBE megpróbál gyors döntéseket hozni, hogy minél előbb segíthessünk. Ha tudtok olyat, aki bajba került, kérlek továbbítsátok neki a felhívást!

Kérjük aki szeretne csatlakozni (mivel ez az Alap ki fog merülni hamarosan ha nem jönnek újabb felajánlások), megteheti, segítsetek ti is, bármekkora összeg most számít (kisebb összegből is lehet venni alap élelmiszereket):

Vajdasági Baráti Egyesület

Erste Bank

11600006-00000000-60650436

Aki nem Magyarországról utal:

IBAN HU11116000060000000060650436
BIC GIBAHUHB
BANK Erste Bank Zrt.
ADDRESS Nepfurdo utca 24-26.
CITY Budapest
ZIP 1138

Közlemény rovatba: VBE Szolidaritási alap

Az összefogással reményt adhatunk a bajban lévőknek és egy jobb világot építhetünk.
Szerbia Magyarul
Szerbia Magyarul is feeling blessed.1 héttel ezelőtt
Kedves Mindenki!
Közeleg a Húsvét és mivel most nehéz lesz megszervezni nektek az ilyenkor hagyományosan megtartott túráinkat ,melyek keretein belül tojás festő gyorstalpalókat szerveztünk arra gondoltunk , hogy ebből azért senki ne maradjon ki.

Ezért várunk szeretettel a következő programra:

ONLINE INTERAKTÍV TOJÁSFESTÉS április 4-én 10:00 és 12:00 között a Genfi Magyar Kulturális Központ szervezésében VAJDASÁGI oktatóval!

🐣 Az esemény magyarul, videókonferencia formájában fog zajlani, amire a VILÁG BÁRMELY RÉSZÉREŐL JELENTKEZHETSZ! Jelentkezéshez írj nekünk a info@alphatravelsee.com címre április 2. délig és visszaküldjük a linket, ahol egyszerűen csatlakozhatsz. Az esemény leírásában részletezzük, hogy mire lesz szükséged a tojásfestéshez. A program díjmentes és várunk mindenkit sok sok szeretettel!!!
Szerbia Magyarul
Szerbia Magyarul2 héttel ezelőtt
A Szabadkai Zsinagóga Alapítvány és a Szabadkai Községközi Műemlékvédelmi Intézet jóvoltából létrehozott alkalmazás segítségével, körbejárható Szabadka egyik legimpozásabb épülete.
Töltsétek le az alkalmazást mobiltelefonjaitokra, és csodáljátok meg a Magyar szecesszió remekművét!
Remélem hamarosan találkozunk!
Vigyázzunk egymásra! ❤️

https://play.google.com/store/apps/details?id=rs.icbtech.synagogue&fbclid=IwAR1GS5jimS5WZy3w57JMHFlpt9eLPLFBttzlGJgMwyCW_porgtIIAQ3EWCo
Szerbia Magyarul
Szerbia Magyarul is feeling grateful.2 héttel ezelőtt
Szerbia Magyarul
Szerbia Magyarul3 héttel ezelőtt
Most ugyan csak lélekben tudunk együtt ünnepelni, de legyen ez békés és méltóságteljes. Amikor legyőzzük a vírust is ,várunk benneteket és emlékezzünk együtt a Nemzet nagyjairól! https://www.szerbiamagyarul.com/product/ismerd-meg-bacskossuthfalvat/
Szerbia Magyarul
Szerbia Magyarul4 héttel ezelőtt
Mind e közben Kopaonikot gyönyörű szép napsütés és hótakaró koronázza meg ezen a szép márciusi napon is. Aki idén nem tudott remélem jövőre ellátogat ide hozzánk!

Friss Insta képeink:

3 hónappal ezelőtt
 • 49
 • 2
3 hónappal ezelőtt
 • 16
 • 0
4 hónappal ezelőtt
 • 41
 • 1
5 hónappal ezelőtt
 • 26
 • 0
5 hónappal ezelőtt
 • 28
 • 0
5 hónappal ezelőtt
 • 28
 • 0