BonVoyage

Lorem ipsum dolor sit amet, eu eos veniam albucius, ius dolor virtute et. Ius recusabo delicatissimi ex. Mea cu utamur.

Instagram

Csapatunk oldal header Szerbia Magyarul

Csapatunk

és akik támogatnak szerbiai utad során

Helló! Bemutatkozik a Szerbia Magyarul lelkes csapata!

Vajdaságban születtünk, de a középiskolát befejezve mindannyian elhagytuk hazánkat egy időre. A szélrózsa minden irányába szétrepülve, különböző országokban élve professzionális sikereket értünk el mind a turizmus mind más területeken.  Az évek és utazásaink során arra döbbentünk rá, hogy globális viszonylatokban szülőhazánk leírhatatlan gazdagsággal rendelkezik. Sajnos a 90es években az országunkat ért gazdasági és politikai hatások ezeket a külvilág számára láthatatlanná tették és csupán egy sötét, görbe tükrön keresztül látják Szerbiát, még a közvetlen szomszédaink is.

Azzal az elhatározással tértünk haza, hogy ezt a tükröt összetörjük és felfedjük Szerbia ragyogó lelkét, gazdag kultúráját és természeti szépségeit. Magyarként második otthonunknak Magyarországot tekintjük, és szereténk ha nemzettársaink bizalommal és lelkesen jönnének “hozzánk” vendégségbe, és felismernék mennyi minden köti össze a két országot és mennyi pozitív élményt rejt a határ túloldala.

Információs portál szolgáltatásunkon felül a Szerbia Magyarul csapata turisztikai szolgáltatásokkal és tanácsokkal segíti az utazni vágyókat. Tapasztalt ügynökeink a legjobb ár-érték arány érzékkel alakítják progjamjainkat, abban is segítve Téged, hogy utazásod egyedi preferenciáid és igényeid szerint biztosítsuk. A jól megalapozott helyi kapcsolataink által egyedülálló utazási akciókat kínálunk egyének, családok és csoportok számára egyaránt. Utazási csomag kínálatunk egyedi és minden esetben személyre szabható.

Utazás az ismeretlenbe az egyik álmod? Engedd meg, hogy valóra váltsuk azt.

Vedd fel velünk a kapcsolatot ma egy ingyenes konzultációra, és győződj meg róla, hogy foglalásod és leendő utazásod jó kezekben van. Azért vagyunk itt, hogy az utazási élményed olyan szórakoztató és pihentető legyen, ahogy elképzelted.

Ezek vagyunk mi:

Dankó Dénes profil kép

Dankó Dénes

Csapatvezér
Feladatok megoldója

Fürstner Klara profil kép

Fürstner Klara

Virtuális tündér
Hálók kezelője

Lidia Jurisich

Jurisich Lídia

Marketing királynő
Rendezvények szervezője

Hírek Facebook oldalunkról:

Szerbia Magyarul

Szerbia rengeteg érdekes tartalmat kínál az utazni vágyóknak. Legyen szó a vajdasági síkságról, nyüzsgő nagyvárosokról, vagy a vadregényes hegyvidékről, mindenki megtalálhatja magát ebben az országban. A nagyszerű tartalmakat pedig úgymond átöleli a hatalmas vendégszeretet és a leírhatatlanul finom ételek és italok. Fedezd fel Szerbiát! Mi segítünk.
Szerbia Magyarul
Szerbia Magyarul4 nappal ezelőtt
Télen a legjobb esti programok között nálunk is a színházi előadások állnak. Vajon melyik vajdasági színházban készült a kép?
Szerbia Magyarul
Szerbia Magyarul shared a post.5 nappal ezelőtt
Tarcal-hegység / Fruska Gora
Szerbia Magyarul
Szerbia Magyarul is feeling excited.6 nappal ezelőtt
Nyereményjáték!!! Gyere és játsz velünk a Travelo oldalán, hogy a karácsonyfa alá bekerülhessen egy 2 főre szóló kopaoniki síelős csomag is! Igyekezz mert sok a beérkező jó válasz!!!

Játszani itt tudtok: https://www.szerbiamagyarul.com/nyeremenyjatek/
Szerbia Magyarul
Szerbia Magyarul updated their cover photo.6 nappal ezelőtt
Szerbia Magyarul
Szerbia Magyarul is feeling satisfied.1 héttel ezelőtt
A ma este nyertese: nutellás-plazmás kürtöskalács.
Melegen ájánljuk! 😜
Szerbia Magyarul
Szerbia Magyarul is feeling blessed.1 héttel ezelőtt
Mostantól mi itt Szabadkán is rágyúrunk a legszebb Ádventi Vásár címre! Ma hivatalosan is megnyitunk. Várunk benneteket szeretettel!

Friss Insta képeink:

1 nappal ezelőtt
 • 32
 • 1
4 héttel ezelőtt
 • 26
 • 0
4 héttel ezelőtt
 • 26
 • 0
4 héttel ezelőtt
 • 26
 • 0
1 hónappal ezelőtt
 • 28
 • 0
1 hónappal ezelőtt
 • 33
 • 0
You don't have permission to register