BonVoyage

Lorem ipsum dolor sit amet, eu eos veniam albucius, ius dolor virtute et. Ius recusabo delicatissimi ex. Mea cu utamur.

Instagram

kolot tánc illusztrálva csapatunk oldal headere

Csapatunk

és akik támogatnak szerbiai utad során

Helló! Bemutatkozik a Szerbia Magyarul lelkes csapata!

Vajdaságban születtünk, de a középiskolát befejezve mindannyian elhagytuk hazánkat egy időre. A szélrózsa minden irányába szétrepülve, különböző országokban élve professzionális sikereket értünk el mind a turizmus mind más területeken.  Az évek és utazásaink során arra döbbentünk rá, hogy globális viszonylatokban szülőhazánk leírhatatlan gazdagsággal rendelkezik. Sajnos a 90es években az országunkat ért gazdasági és politikai hatások ezeket a külvilág számára láthatatlanná tették és csupán egy sötét, görbe tükrön keresztül látják Szerbiát, még a közvetlen szomszédaink is.

Azzal az elhatározással tértünk haza, hogy ezt a tükröt összetörjük és felfedjük Szerbia ragyogó lelkét, gazdag kultúráját és természeti szépségeit. Magyarként második otthonunknak Magyarországot tekintjük, és szereténk ha nemzettársaink bizalommal és lelkesen jönnének “hozzánk” vendégségbe, és felismernék mennyi minden köti össze a két országot és mennyi pozitív élményt rejt a határ túloldala.

Információs portál szolgáltatásunkon felül a Szerbia Magyarul csapata turisztikai szolgáltatásokkal és tanácsokkal segíti az utazni vágyókat. Tapasztalt ügynökeink a legjobb ár-érték arány érzékkel alakítják progjamjainkat, abban is segítve Téged, hogy utazásod egyedi preferenciáid és igényeid szerint biztosítsuk. A jól megalapozott helyi kapcsolataink által egyedülálló utazási akciókat kínálunk egyének, családok és csoportok számára egyaránt. Utazási csomag kínálatunk egyedi és minden esetben személyre szabható.

Utazás az ismeretlenbe az egyik álmod? Engedd meg, hogy valóra váltsuk azt.

Vedd fel velünk a kapcsolatot ma egy ingyenes konzultációra, és győződj meg róla, hogy foglalásod és leendő utazásod jó kezekben van. Azért vagyunk itt, hogy az utazási élményed olyan szórakoztató és pihentető legyen, ahogy elképzelted.

Ezek vagyunk mi:

Dankó Dénes profil kép

Dankó Dénes

Csapatvezér
Feladatok megoldója

Fürstner Klara profil kép

Fürstner Klara

Virtuális tündér
Hálók kezelője

Lidia Jurisich

Jurisich Lídia

Marketing királynő
Rendezvények szervezője

Hírek Facebook oldalunkról:

Szerbia Magyarul

Szerbia rengeteg érdekes tartalmat kínál az utazni vágyóknak. Legyen szó a vajdasági síkságról, nyüzsgő nagyvárosokról, vagy a vadregényes hegyvidékről, mindenki megtalálhatja magát ebben az országban. A nagyszerű tartalmakat pedig úgymond átöleli a hatalmas vendégszeretet és a leírhatatlanul finom ételek és italok. Fedezd fel Szerbiát! Mi segítünk.
Szerbia Magyarul
Szerbia Magyarul is in Bácskossuthfalva.2 nappal ezelőtt
Bácskossuthfalva
ISMERD MEG BÁCSKOSSUTHFALVÁT 1. rész
▶️ Egy kis földrajz: „ Aki egyszer itt járt, ahol megszakad az egyhangú bácskai síkság és a Telecskai-dombok, lágyan hullámzó vonulatával, elállja az ember tekintetét, hogy annál szabadabban szálljon a képzelet, csakugyan Provence magyar változatának hajlandó hinni a vidéket.” Így
írt Papp Dániel Bácskossuthfalva (Moravica) szülötte falujáról.
Bácskossuthfalva Szerbiában, Vajdaság északi részén, Topolyától 15 kilométerre északnyugatra, a Telecskai- dombok lábánál, a Szerbia- Magyarország határtól 17
kilométerre fekszik. Topolya község második legnagyobb települése.
▶️ Kossuth-szobor: A millennium évében, 1896. augusztus 20-án állították fel világviszonylatban hetedikként Kossuth Lajos mellszobrát Bácskossuthfalván. Kalandos, viszontagságos előkerülése után 1994. március 20-án állították fel mai helyén. Ha érdekelnek a részletek, hogyan találták meg és miért néz Kossuth délkeletnek, jöjj el és megtudhatod.
✅ Köszönjük a "Bácskossuthfalvi sorozatunk" támogatóinak a Bácskossuthfalvi Monográfia Helytörténeti Egyesületnek és külön köszönet Papp László úrnak.
Szerbia Magyarul
Szerbia Magyarul4 nappal ezelőtt
Azt a mindenit neki! Hát ez nem semmi ! Ezt tuti a zentai városnézés program szerves részévé tesszük.
Szerbia Magyarul
Szerbia Magyarul4 nappal ezelőtt
Hol jár még a “szürke villám” ?
Szerbia Magyarul
Szerbia Magyarul5 nappal ezelőtt
Ezzel olyan szerbiai városok és települések közé került, mint Belgrád, Újvidék, Zlatibor vagy Vrnjačka Banja.
Szerbia Magyarul
Szerbia Magyarul is at Grgeteg-kolostor.5 nappal ezelőtt
Grgeteg-kolostor
Grgeteg-kolostor (Görgeteg)
Szerbia Magyarul
Szerbia Magyarul shared a post — in Sremski Karlovci.7 nappal ezelőtt
Sremski Karlovci
Karlóca 🍇🍷

Friss Insta képeink:

5 hónappal ezelőtt
 • 28
 • 0
5 hónappal ezelőtt
 • 48
 • 1
5 hónappal ezelőtt
 • 32
 • 5
10 hónappal ezelőtt
 • 26
 • 2
11 hónappal ezelőtt
 • 27
 • 0
11 hónappal ezelőtt
 • 28
 • 1
You don't have permission to register