BonVoyage

Lorem ipsum dolor sit amet, eu eos veniam albucius, ius dolor virtute et. Ius recusabo delicatissimi ex. Mea cu utamur.

Instagram

Csapatunk oldal header Szerbia MagyarulCsapatunk

Csapatunk

és akik támogatnak szerbiai utad során

Helló! Bemutatkozik a Szerbia Magyarul lelkes csapata!

Vajdaságban születtünk, de a középiskolát befejezve mindannyian elhagytuk hazánkat egy időre. A szélrózsa minden irányába szétrepülve, különböző országokban élve professzionális sikereket értünk el mind a turizmus mind más területeken.  Az évek és utazásaink során arra döbbentünk rá, hogy globális viszonylatokban szülőhazánk leírhatatlan gazdagsággal rendelkezik. Sajnos a 90es években az országunkat ért gazdasági és politikai hatások ezeket a külvilág számára láthatatlanná tették és csupán egy sötét, görbe tükrön keresztül látják Szerbiát, még a közvetlen szomszédaink is.

Azzal az elhatározással tértünk haza, hogy ezt a tükröt összetörjük és felfedjük Szerbia ragyogó lelkét, gazdag kultúráját és természeti szépségeit. Magyarként második otthonunknak Magyarországot tekintjük, és szereténk ha nemzettársaink bizalommal és lelkesen jönnének “hozzánk” vendégségbe, és felismernék mennyi minden köti össze a két országot és mennyi pozitív élményt rejt a határ túloldala.

Információs portál szolgáltatásunkon felül a Szerbia Magyarul csapata turisztikai szolgáltatásokkal és tanácsokkal segíti az utazni vágyókat. Tapasztalt ügynökeink a legjobb ár-érték arány érzékkel alakítják progjamjainkat, abban is segítve Téged, hogy utazásod egyedi preferenciáid és igényeid szerint biztosítsuk. A jól megalapozott helyi kapcsolataink által egyedülálló utazási akciókat kínálunk egyének, családok és csoportok számára egyaránt. Utazási csomag kínálatunk egyedi és minden esetben személyre szabható.

Utazás az ismeretlenbe az egyik álmod? Engedd meg, hogy valóra váltsuk azt.

Vedd fel velünk a kapcsolatot ma egy ingyenes konzultációra, és győződj meg róla, hogy foglalásod és leendő utazásod jó kezekben van. Azért vagyunk itt, hogy az utazási élményed olyan szórakoztató és pihentető legyen, ahogy elképzelted.

Ezek vagyunk mi:

Dankó Dénes profil kép

Dankó Dénes

Csapatvezér
Feladatok megoldója

Fürstner Klara profil kép

Fürstner Klara

Virtuális tündér
Hálók kezelője

Lidia Jurisich

Jurisich Lídia

Marketing királynő
Rendezvények szervezője

Hírek Facebook oldalunkról:

Szerbia Magyarul

Szerbia rengeteg érdekes tartalmat kínál az utazni vágyóknak. Legyen szó a vajdasági síkságról, nyüzsgő nagyvárosokról, vagy a vadregényes hegyvidékről, mindenki megtalálhatja magát ebben az országban. A nagyszerű tartalmakat pedig úgymond átöleli a hatalmas vendégszeretet és a leírhatatlanul finom ételek és italok. Fedezd fel Szerbiát! Mi segítünk.
Szerbia Magyarul
Szerbia Magyarul is feeling blessed at Apatin Centar.1 nappal ezelőtt
Apatin Centar
Az apatini Fekete Mária-szobor, a svájci einsiedelni műalkotás másolatát állítólag egy bizonyos Magdaléna Gerber adta a templomnak a város telepítésekor. A hagyomány szerint, ha az utolsó német is elhagyja a várost, akkor azt vissza kell vinnie eredeti helyére!

#szerbiamagyarul #várunkszeretettel #apatin #feketemadonna
Szerbia Magyarul
Szerbia Magyarul is feeling proud at Fondacija "Subotička Sinagoga" - Szabadkai Zsinagóga Alapítvány.3 nappal ezelőtt
Photos from Szerbia Magyarul's post
Fondacija "Subotička Sinagoga" - Szabadkai Zsinagóga Alapítvány
Lehet, hogy nagyobb van,de szebb zsinagóga mint a miénk itt Szabadkán az tuti nincs! 🥰😘😍 Nézz körbe nálunk és te is belátod!

📷 Attila Kalmár

#szerbiamagyarul #várunkszeretettel #zsinagóga #szabadka
Szerbia Magyarul
Szerbia Magyarul is feeling refreshed at Лептерија.4 nappal ezelőtt
Sokobanja Szerbia keleti részén, az Ozren és Rtanj hegyek között, a Moravica folyó partján, 400 méteres tengerszint feletti magasságban fekszik. A hely természetes gyógyító ereje a termál ásványvízforrásokban rejlik (hőmérsékletük 28-45,5 °C), melyek fürdésre és inhalálásra is alkalmasak. A sajátos mikroklíma a kedvező légköri nyomású oxigén magas koncentrációjának, továbbá az ózon és a levegőben fellelhető negatív ionoknak, illetve a tiszta levegőnek köszönhető. Ha pedig kirándulni is szerettek akkor ez a hely tökéletes célpont.

#szerbiamagyarul #várunkszeretettel #lepterija
Szerbia Magyarul
Szerbia Magyarul is feeling alive at Bazeni Horizont.5 nappal ezelőtt
Mi ebben a melegben ma Zalánkeméntől kicsit délre Szurdok közkedvelt medencéiben csobbanunk egy kicsit. Gyertek velünk !
📷Svetlana Prodanovic

#szerbiamagyarul #várunkszeretettel #szurdok #horizont
Szerbia Magyarul
Szerbia Magyarul is feeling blessed at Bačka Topola - Topolya.1 héttel ezelőtt
Sarlós Boldogasszony templom a maga 72,70 méteres magasságával és mintegy 5000 ember befogadására képes belterével a legimpozánsabb katolikus templom Szerbiában. Neogótikus stílusban Raichl Ferenc tervei alapján. Érdekessége, hogy építésénél az akkoriban újdonságnak számító vasbeton oszlopokat használták.
#szerbiamagyarul #várunkszeretettel #topolya #templom
Szerbia Magyarul
Szerbia Magyarul1 héttel ezelőtt
Ki tudná megmondani , hogy hova kell utaznunk ahhoz, hogy ezt a kastélyt meglátogassuk itt a Vajdaságban?

#szerbiamagyarul #várunkszeretettel #travel #kastély

Friss Insta képeink: