BonVoyage

Lorem ipsum dolor sit amet, eu eos veniam albucius, ius dolor virtute et. Ius recusabo delicatissimi ex. Mea cu utamur.

Instagram

Csapatunk oldal header Szerbia MagyarulCsapatunk

Csapatunk

és akik támogatnak szerbiai utad során

Helló! Bemutatkozik a Szerbia Magyarul lelkes csapata!

Vajdaságban születtünk, de a középiskolát befejezve mindannyian elhagytuk hazánkat egy időre. A szélrózsa minden irányába szétrepülve, különböző országokban élve professzionális sikereket értünk el mind a turizmus mind más területeken.  Az évek és utazásaink során arra döbbentünk rá, hogy globális viszonylatokban szülőhazánk leírhatatlan gazdagsággal rendelkezik. Sajnos a 90es években az országunkat ért gazdasági és politikai hatások ezeket a külvilág számára láthatatlanná tették és csupán egy sötét, görbe tükrön keresztül látják Szerbiát, még a közvetlen szomszédaink is.

Azzal az elhatározással tértünk haza, hogy ezt a tükröt összetörjük és felfedjük Szerbia ragyogó lelkét, gazdag kultúráját és természeti szépségeit. Magyarként második otthonunknak Magyarországot tekintjük, és szereténk ha nemzettársaink bizalommal és lelkesen jönnének “hozzánk” vendégségbe, és felismernék mennyi minden köti össze a két országot és mennyi pozitív élményt rejt a határ túloldala.

Információs portál szolgáltatásunkon felül a Szerbia Magyarul csapata turisztikai szolgáltatásokkal és tanácsokkal segíti az utazni vágyókat. Tapasztalt ügynökeink a legjobb ár-érték arány érzékkel alakítják progjamjainkat, abban is segítve Téged, hogy utazásod egyedi preferenciáid és igényeid szerint biztosítsuk. A jól megalapozott helyi kapcsolataink által egyedülálló utazási akciókat kínálunk egyének, családok és csoportok számára egyaránt. Utazási csomag kínálatunk egyedi és minden esetben személyre szabható.

Utazás az ismeretlenbe az egyik álmod? Engedd meg, hogy valóra váltsuk azt.

Vedd fel velünk a kapcsolatot ma egy ingyenes konzultációra, és győződj meg róla, hogy foglalásod és leendő utazásod jó kezekben van. Azért vagyunk itt, hogy az utazási élményed olyan szórakoztató és pihentető legyen, ahogy elképzelted.

Ezek vagyunk mi:

Dankó Dénes profil kép

Dankó Dénes

Csapatvezér
Feladatok megoldója

Fürstner Klara profil kép

Fürstner Klara

Virtuális tündér
Hálók kezelője

Lidia Jurisich

Jurisich Lídia

Marketing királynő
Rendezvények szervezője

Hírek Facebook oldalunkról:

Szerbia Magyarul

Szerbia rengeteg érdekes tartalmat kínál az utazni vágyóknak. Legyen szó a vajdasági síkságról, nyüzsgő nagyvárosokról, vagy a vadregényes hegyvidékről, mindenki megtalálhatja magát ebben az országban. A nagyszerű tartalmakat pedig úgymond átöleli a hatalmas vendégszeretet és a leírhatatlanul finom ételek és italok. Fedezd fel Szerbiát! Mi segítünk.
Szerbia Magyarul
Szerbia Magyarul is feeling romantic at Kalemegdan.11 órával ezelőtt
Kalemegdan
Csodálatos alkonyat felvétellel kívánunk kellemes estét Belgrádból! 📷 milinko.radosavljevic

#szerbiamagyarul #várunkszeretettel #kalemegdan #belgrád
Szerbia Magyarul
Szerbia Magyarul is feeling amused at Ramska Tvrdjava.21 órával ezelőtt
Jó reggelt kívánunk a Duna jobb partján fekvő Ráma várából!
Ki szereti a középkori várakat? Nálunk 21 darab van belőlük!
#szerbiamagyarul #várunkszeretettel #ram #várak
Szerbia Magyarul
Szerbia Magyarul is celebrating life in Serbia.3 nappal ezelőtt
A hír igaz! Mától a Szerbiába való belépéshez a továbbiakban nincs szükség negatív COVID-19-es teszteredményre sem más engedélyre. Ugyanakkor minden Szerbiába érkező határátlépő egészségügyi ajánlást kap, tekintettel arra, hogy a fokozott figyelem és elővigyázatosság továbbra is ajánlott.
#szerbiamagyarul #várunkszeretettel #megnyitottunk
Szerbia Magyarul
Szerbia Magyarul is feeling thankful in Zlatibor.4 nappal ezelőtt
Zlatibor
Mi akkor most reggelizünk egyet a Zlatibori szállásunkon. A helyi piac egy kincsesbánya azoknak akik szeretik az organikus és a házi készítésű ételeket. Ezen és hasonló programjainkon mindez elérhető: https://bit.ly/2TzjsGH
#szerbiamagyarul #várunkszeretettel #kajmak #zlatibor
Szerbia Magyarul
Szerbia Magyarul is feeling peaceful at Fruska Gora.5 nappal ezelőtt
A szerémségi borainkat már sokan kipróbáltátok. Ime egy kis bekukkantás a Tarcal hegy másik oldaláról is. Előtte vagy utána egy újvidéki városnézés mindig jól jön: bit.ly/35aHYT4
#szerbiamagyarul #várunkszeretettel #tarcalhegy
Szerbia Magyarul
Szerbia Magyarul is at Tara Planina.6 nappal ezelőtt
Tara Planina
Reggeli felüdülés Szerbiában is egyedi élmény!
#szerbiamagyarul #várunkszeretettel #tara

Friss Insta képeink: