BonVoyage

Lorem ipsum dolor sit amet, eu eos veniam albucius, ius dolor virtute et. Ius recusabo delicatissimi ex. Mea cu utamur.

Instagram

Csapatunk oldal header Szerbia MagyarulCsapatunk

Csapatunk

és akik támogatnak szerbiai utad során

Helló! Bemutatkozik a Szerbia Magyarul lelkes csapata!

Vajdaságban születtünk, de a középiskolát befejezve mindannyian elhagytuk hazánkat egy időre. A szélrózsa minden irányába szétrepülve, különböző országokban élve professzionális sikereket értünk el mind a turizmus mind más területeken.  Az évek és utazásaink során arra döbbentünk rá, hogy globális viszonylatokban szülőhazánk leírhatatlan gazdagsággal rendelkezik. Sajnos a 90es években az országunkat ért gazdasági és politikai hatások ezeket a külvilág számára láthatatlanná tették és csupán egy sötét, görbe tükrön keresztül látják Szerbiát, még a közvetlen szomszédaink is.

Azzal az elhatározással tértünk haza, hogy ezt a tükröt összetörjük és felfedjük Szerbia ragyogó lelkét, gazdag kultúráját és természeti szépségeit. Magyarként második otthonunknak Magyarországot tekintjük, és szereténk ha nemzettársaink bizalommal és lelkesen jönnének “hozzánk” vendégségbe, és felismernék mennyi minden köti össze a két országot és mennyi pozitív élményt rejt a határ túloldala.

Információs portál szolgáltatásunkon felül a Szerbia Magyarul csapata turisztikai szolgáltatásokkal és tanácsokkal segíti az utazni vágyókat. Tapasztalt ügynökeink a legjobb ár-érték arány érzékkel alakítják progjamjainkat, abban is segítve Téged, hogy utazásod egyedi preferenciáid és igényeid szerint biztosítsuk. A jól megalapozott helyi kapcsolataink által egyedülálló utazási akciókat kínálunk egyének, családok és csoportok számára egyaránt. Utazási csomag kínálatunk egyedi és minden esetben személyre szabható.

Utazás az ismeretlenbe az egyik álmod? Engedd meg, hogy valóra váltsuk azt.

Vedd fel velünk a kapcsolatot ma egy ingyenes konzultációra, és győződj meg róla, hogy foglalásod és leendő utazásod jó kezekben van. Azért vagyunk itt, hogy az utazási élményed olyan szórakoztató és pihentető legyen, ahogy elképzelted.

Ezek vagyunk mi:

Dankó Dénes profil kép

Dankó Dénes

Csapatvezér
Feladatok megoldója

Fürstner Klara profil kép

Fürstner Klara

Virtuális tündér
Hálók kezelője

Lidia Jurisich

Jurisich Lídia

Marketing királynő
Rendezvények szervezője

Hírek Facebook oldalunkról:

Szerbia Magyarul

Szerbia rengeteg érdekes tartalmat kínál az utazni vágyóknak. Legyen szó a vajdasági síkságról, nyüzsgő nagyvárosokról, vagy a vadregényes hegyvidékről, mindenki megtalálhatja magát ebben az országban. A nagyszerű tartalmakat pedig úgymond átöleli a hatalmas vendégszeretet és a leírhatatlanul finom ételek és italok. Fedezd fel Szerbiát! Mi segítünk.
Szerbia Magyarul
Szerbia Magyarul shared a video from the playlist Riportok.15 órával ezelőtt
Többen elküldtétek az alábbi linket és kíváncsiak vagyunk kinek mi a véleménye erről:
https://www.facebook.com/hetinaplo/posts/5085994501472771

#várunkszeretettel #szerbiamagyarul #szerbia
Szerbia Magyarul
Heti Napló Sváby Andrással
Egy ország, ahol nyitva maradtak az éttermek a kávézók, a színházak és a mozik. Már több mint egymillió embert beoltottak és látszólag zavartalan az élet. A Heti Napló stábja Szerbiában a saját szemével nézte meg: durva szigorítások nélkül is át lehet vészelni a járványt? Ők csinálják jól, vagy ők csinálják rosszul?
Szerbia Magyarul
Szerbia Magyarul2 héttel ezelőtt
Ugye emlékszünk, hogy melyek a kedvenc helyei a srácnak Szerbiában? 😜

https://index.hu/sport/kosarlabda/2021/02/19/nba-denver-nuggets-nikola-jokics-szuletesnapi-portre-szerbia-zombor/
Szerbia Magyarul
Szerbia Magyarul is in Beograd.2 héttel ezelőtt
Belgrád egy új szoborral gazdagodott és a városnéző túráink során ez a helyszín sem marad majd ki!
I. István (szerbül: Стефан Немања), később Szent Simon (szerbül: Свети Симеон Мироточиви), ) szerb fejedelem volt 1166-tól 1196-ig.
📸 @k.dekic

#szerbiamagyarul #várunkszeretettel #Belgrád #szobor #szerbia
Szerbia Magyarul
Szerbia Magyarul is at Divčibare.2 héttel ezelőtt
Divčibare (szerb cirill: Дивчибаре; ejtsd: [dǐʋtʃibarɛ]) város és hegyi üdülőhely a Maljen-hegyen (1104 m) található Szerbia nyugati részén, Valjevótól délkeletre, 980 méter tengerszint feletti magasságban.
A hegycsúcsot, amelyet számos más csúcs és nyereg vesz körül, évente három-négy hónapig hó borítja. Más évszakokban a mikroklíma meglehetősen kellemes, 280 napsütéses nappal évente. Az éghajlat a Földközi-tenger felől érkező friss és száraz szélnek tulajdonítható . Mindössze csak 115 km-re délre található Belgrádtól ezért nyáron és télen egyaránt Szerbia egyik legnépszerűbb üdülőhelye.

📸Igor Cvetkovic

#szerbiamagyarul #várunkszeretettel #divcibare #szerbia
Szerbia Magyarul
Szerbia Magyarul is feeling lovely.2 héttel ezelőtt
Mindeközben itt a kopaoniki "hüttében" lassan kész az ebéd! 😜 Jó étvágyat mindenkinek!

Ja és Boldog Bálint napot is! ❤️💋🌷

📸 @Markéta Kabelik

#várunkszeretettel #szerbiamagyarul #kopaonik2021 #sieles
Szerbia Magyarul
Szerbia Magyarul is at Zentai csokoládé.2 héttel ezelőtt
Sokan jártatok nálunk és aki tehette részt vett a zentai csokimanufaktúra és múzeum látogatáson is! Most az a megtiszteltetés érte a Reél csokit , hogy részt vesz egy kiváló magyar teljesítményeket díjazó szavazáson. Szavazz TE is az alábbi linken: https://highlightsofhungary.hu/voting

Görgess a legaljára és ott tudsz a Reél csokimanufaktúrára szavazni !

#várunkszeretettel #szerbiamagyarul #reél #csoki

Friss Insta képeink: