BonVoyage

Lorem ipsum dolor sit amet, eu eos veniam albucius, ius dolor virtute et. Ius recusabo delicatissimi ex. Mea cu utamur.

Instagram

Image AltNyereményjáték

Nyereményjáték

Egy tökéletes „búvóhelyre” vágysz, távol a mozgalmas mindennapoktól?
Vagy adrenalin függő vagy? Talán a Spa és a Wellness nagy kedvelője?
Esetleg sokszor a következő álomkép jelenik meg lelki szemeid előtt: egy pohár bor, tűz a kandallóban kettesben a szerelmeddel?
Ebben az esetben Kopaonik a tökéletes megoldás az számodra!

Kopaonik-Travelo3-550x350
Kopaonik-Travelo8-550x350

Két dolog az, ami itt eleve adott: a napsütés és hó! Ez szerintünk az ideális kombináció ha valaki téli üdülőhelyre vágyik. A hó november végén kezd hullni és gyakran május első napjáig tart, átlagosan évente 160 napig.  A hegy évente csaknem 200 napsütéses nappal büszkélkedhet. Elmondható az is, hogy a Kopaonik síközpont jogosan megérdemli a második nevét – Sunčana planina- avagy a Napsütötte hegy, és biztosan a legjobb választás a Szerbiában töltött teleléshez.

Kopaonik Szerbia legnagyobb síközpontja és kétségtelenül az egyik legszebb Európa ezen részén. A síelésen kívül a téli Kopaonik látogatói élvezhetik a szánkózás (motoros szánkókkal is), quadozás és a kötött sínpályás bobozást egyaránt.

A folyamatosan jó móka és kacagás adott a gazdag éjszakai élet mellett. Talán e miatt is Kopaonik síközpontja a fiatalabb lakosság körében igen csak közkedvelt téli üdülőhely.

Kopaonik ismert az úgy nevezett „aprè-ski” szórakoztatásáról is, amely a hajnali órákig tart a turisztikai központ számos kávézójában, bárjában, klubjában és éttermében egyaránt.

Szerbia sípályáinak vonatkozásában Kopaonik messze a legvonzóbb turisztikai célpont, mind a belföldi, mind a külföldi vendégek számára. A Kopaonik Ski Center által kínált parkosított sípályák óriási élményt nyújtanak a síelők számára, a kezdőtől a haladókig.

Kopaonik-Travelo2-550x350
Kopaonik-Travelo5-550x350

A síközpontban több mint 62 kilométernyi sípálya van kialakítva az alpesi és
az északi síeléshez egyaránt. Ezen a hegyen van egy jól karbantartott snowboard park, ahol sok esetben országos és nemzetközi versenyeket is szerveznek. (Sajnos a sífutás a Kopaonik területén tilos.)

A pályákhoz közeli, elérhető szállodák minden igényt kielégítenek, akár egyedül, családdal vagy baráti társaságban utazzon is.

Változatos ajánlatokkal várunk titeket amelyben jó szálláslehetőségeket, síbérletet vagy akár teljes sícsomagokat is biztosítunk. Ajánlatkérésed küldd az: info@alphatravelsee.com email címünkre.

FONTOS TUDNIVALÓK:

A szerbiában élő emberek híresek a következőkről: vendégszeretet, kedvesség, vidám szellem és soha
sem kimerülő jó hangulat jellemzi őket. Ezt talán köszönhetik a helyi (általában házi) pálinkának is amit rakijának neveznek. A legtöbb helyi szívesen rázza meg többször is a jobb kezét üdvözlésként, és három puszi jár a jó barátoknak. A helyiek mindig készen állnak egy pohár vagy gyakrabban 2-3 pohár házi készítésű pálinkával koccintani… szilva, sárgabarack, szőlő … gyógyító és melegítő jelleggel!

Ja és amire még számítani kell az a rengeteg organikus eredetű házi készítésű étel … ajvar, csevap, burek, házi készítésű sütemények … és a korsóba mindig hideg sört öntenek!

Kopaonik-Travelo9-550x350

NYEREMÉNYJÁTÉK

Ha ide kattintva helyesen kitöltöd a nyereményjátékunkat 2019. december 4.-18. között,  2 fő részére  4 napos síelést nyerhetsz Kopaonik érintetlen síparadicsomában. A sorsolás időpontja 2019. december 19.