top of page

Történetünk

Röviden az Alpha Travel & Marketing SEE-ről

Cégünk, az Alpha Travel és Marketing SEE Kft., már 2016 óta működik. Kezdetben Szabadkán, Szerbiában indítottuk el tevékenységünket, majd később kibővültünk egy vállalattal Magyarországon is. Azóta elkötelezettek vagyunk abban, hogy kiváló utazási és marketing szolgáltatásokat nyújtsunk ügyfeleinknek mindkét országban.

Célunk, hogy kiváló utazási élményeket nyújtsunk, és elősegítsük a két ország közötti kapcsolatok erősítését. Emellett a Szerbia Magyarul közösségi média platform üzemeltetője vagyunk, amely segít megismerni és felfedezni Szerbia szépségeit a magyar nyelvű közönség számára. 

Az Alpha Travel és Marketing SEE Kft. vállalja városlátogatások szervezését Vajdaságban és Belgrádban. Magyar asszisztenciát és segítséget nyújtunk az utazásszervezésben csoportok számára, főleg ha gasztró élményekre, történelmi túrákra vagy több napos pihenésre vágynak Szerbiában. Emellett szívesen vállalunk céges rendezvényeket, konferenciákat és csapatépítést, valamint kínálunk marketing szolgáltatásokat is.

Image by Kalman Nemet

Csapatunk

A Szerbia Magyarul csapata elkötelezett abban, hogy megismertesse és bemutassa Szerbia szépségeit és kincseit a magyar nyelvű közönség számára. Szenvedélyesen dolgozunk azon, hogy friss és érdekes információkkal, úti tippekkel és kulturális bemutatókkal szolgáljanak, hogy mindenki számára élvezetes és emlékezetes legyen az utazás Szerbiába. Kövess minket, és légy részese ennek az izgalmas felfedezőútnak!

bottom of page