top of page

Történetünk

Röviden az Alpha Travel & Marketing SEE-ről

Cégünk, az Alpha Travel és Marketing SEE Kft., már 2016 óta működik. Kezdetben Szabadkán, Szerbiában indítottuk el tevékenységünket, majd később kibővültünk egy vállalattal Magyarországon is. Azóta elkötelezettek vagyunk abban, hogy kiváló utazási és marketing szolgáltatásokat nyújtsunk ügyfeleinknek mindkét országban.

Célunk, hogy kiváló utazási élményeket nyújtsunk, és elősegítsük a két ország közötti kapcsolatok erősítését. Emellett a Szerbia Magyarul közösségi média platform üzemeltetője vagyunk, amely segít megismerni és felfedezni Szerbia szépségeit a magyar nyelvű közönség számára. 

Az Alpha Travel és Marketing SEE Kft. vállalja városlátogatások szervezését Vajdaságban és Belgrádban. Magyar asszisztenciát és segítséget nyújtunk az utazásszervezésben csoportok számára, főleg ha gasztró élményekre, történelmi túrákra vagy több napos pihenésre vágynak Szerbiában. Emellett szívesen vállalunk céges rendezvényeket, konferenciákat és csapatépítést, valamint kínálunk marketing szolgáltatásokat is.

A csapat.

Válassz minket, ha megbízható, profi és kreatív partnerre van szükséged Szerbiában, ahol minden projektet maximális odafigyeléssel és szakmai hozzáértéssel kezelünk.

 

Várjuk, hogy együtt valósíthassuk meg céljaitokat és terveiteket!

bottom of page