BonVoyage

Lorem ipsum dolor sit amet, eu eos veniam albucius, ius dolor virtute et. Ius recusabo delicatissimi ex. Mea cu utamur.

Instagram

Szerbia Magyarul Túra header

Balkáni aktív túra

Balkáni aktív túra

€280 személyenként

Vegyél részt egy három országot felölelő igazi balkáni aktív túrán! Gyönyörű tájak, eszméletlen kaják, adrenalin, 1 hét mozgásban… Mi kell még?

Ár: 280 EUR/fő
Az adott ár minimum 10 fizető vendég esetén értendő.

Az ár tartalmaz:

  • 6 éjszakát reggelivel
  • Transzfert a program ideje alatt
  • Aktív programokat
  • Magyar asszisztenciát a program teljes ideje alatt

Az ár nem tartalmaz:

  • Fakultatív programokat
  • Italokat az étkezések mellé
  • Egyéni költségeket
  • Utasbiztosítást
7 nap
12+ Korhatár
1

Érkezés

Egyéni érkezés Belgrádba. Vendégváró a szerb fővárosban, szálláshely elfoglalása. Fakultatív program: ebéd egy helyi étteremben. Délután fővárosi kajakozás. A kajakozás után kerékpárokra pattanunk és eltekerünk a helyi bohém negyedbe, ahol az egyik legrégebbi étteremben vacsorázunk. Éjszakázás a hotelben.
2

Ovčar-Kablar Szoros

Reggeli után indulás az Ovčar-Kablar szorosba. Érkezés után hajóra szállunk, hogy a vízről csodáljuk meg a szurdokvölgy hegyeit. Hajókázás után a legbátrabbak felmászhatnak Szerbia első via ferrata pályáján és a 60m sziklafal tetején gyönyörű kilátás lesz a jutalmuk. Itt még nem ér véget a program, hiszen gyalogtúra keretein belül meghódítjuk a Kablar csúcsot (890 m). Vacsora az Ovcar fürdőben, majd éjszakázás.
3

Zlatibor

Reggeli után indulás Zlatiborra. A szálláshely elfoglalása, majd kerékpáron bejárjuk a gyönyörű hegyvidéket. Akiknek ereje engedi, délután még a kalandparkba is ellátogathatnak. Vacsora egy helyi étteremben, majd éjszakázás.
4

Bosznia

Reggeli. Folytatjuk utunkat Boszniába, pontosabban Visegrádba, megtekintjük a híres “hidat a Drina folyón”. Útközben megállunk csevapozni is. Késő délután érkezünk a raftingtáborba, ahol tábortűz mellett vacsorázunk. Éjszakázás.
5

Rafting

Reggeli után készülődés a raftingra. Dzsippekkel utazunk a kezdőponthoz. 2-3 órás raftingolás szünetekkel. Ebédre érünk vissza a táborba, szabadidő. Vacsora és éjszakázás.
6

Durmitor (Montenegro)

Reggeli után indulás Montenegróba. Szálláshelyek elfoglalása a Durmitor Nemzeti Parkban. Egész napos túrázás a Durmitoron. Vacsora és éjszakázás.
7

Hazaút

Reggeli. Transzfer a podgoricai reptérre. Program vége.
s
You don't have permission to register