BonVoyage

Lorem ipsum dolor sit amet, eu eos veniam albucius, ius dolor virtute et. Ius recusabo delicatissimi ex. Mea cu utamur.

Instagram

Szerbia Magyarul Túra header

Nyugat-Szerbiai kirándulás

Nyugat-Szerbiai kirándulás

€299 személyenként

Tölts egy hetet Nyugat-Szerbiában, a Tara-hegy és a Drina folyó ölelésében. Fennséges, egészséges környezet, csodálatos gasztronómia és utánozhatatlan vendégszeretet vár rád. A hétnapos program alatt bejárhatod Szerbia egyik legszebb és turisztikailag legjelentősebb vidékét, magyar asszisztenciával.

Ár: 299 EUR/fő

Érdeklődésed legalább 10 nappal az indulás előtt jelezd, kérlek!

8 nap
12+ Korhatár
1

Érkezés

Érkezés Bajina Baštára, elszállásolás. A program rövid ismertetése, majd vacsora, éjszakázás.
2

Tara 1. nap

Reggeli. A Rača kolostor meglátogatása. Utazás Tarabići faluba, majd a visszaúton a Crnjeskovo kilátó és egy ménes megtekintése. Szabadidő Kaluđerske Bare-n. Vacsora és éjszakázás.
3

Tara 2. nap

Reggeli. Utazás a Zaovine-tóhoz, majd a Banjska Stena kilátóhoz. A Perućac-tóhoz vezető úton megállunk a Kozija Stena kilátónál is. A Perućac-tó után megtekintjük a Vrelo folyócskát. Vacsora és éjszakázás.
4

Mokra Gora

Reggeli. Ezen a napon Emir Kusturica etnofalujába teszünk látogatást, majd pedig a Šargani nyolcas kisvasúton utazunk egyet. Este vacsora, éjszakázás.
5

Višegrad

Reggeli. A Perućac-tavon hajóra szállunk és 3 órás hajókázás után érkezünk Višegradba. Megtekintjük a híres hidat a Drinán és az Andrić várost. Szintén hajóval térünk vissza a szálláshelyre. Vacsora. Éjszakázás.
6

Zlatibor

Reggeli után Zlatiborra indulunk. Először a Sirogojno skanzent tekintjük meg, majd a Stopića barlangot. Zlatibor központjában szabadidő. Este vacsora és éjszakázás.
7

Csónakázás a Drina folyón

Reggeli. Csónakázás a Drina folyón Perućactól Bajina Baštaig. Este vacsora, éjszakázás.
8

Hazaút

Reggeli. Program vége, hazaindulás.
s
You don't have permission to register