BonVoyage

Lorem ipsum dolor sit amet, eu eos veniam albucius, ius dolor virtute et. Ius recusabo delicatissimi ex. Mea cu utamur.

Instagram

Szerbia Magyarul Túra header

Topolyai városnézés

Topolyai városnézés

€20 személyenként

Topolya főleg az átutazó vendégeknek érdekes, egy kellemes fél nap eltölthető itt, a nyári szezonban pedig akár egy nap is. Érdemes megtekinteni Szerbia legmagasabb és egyik legimpozánsabb katolikus templomát, a Sarlós Boldogasszony templomot, és a Kray-kastélyt, ami ma Topolya Község Múzeumának ad otthont. Érdekes lehet még a tájház és a kovács-bognár műhely is, melyek a régi időkről mesélnek ezen a területen. A városi séta után több lehetőség is van: lehet helyi borászatot látogatni, nyáron strandolni a Topolyai-tó partján, ahol egy szélmalom is áll, de csak kivülről látogatható, vagy meglátogatni a Zobnatica lovasbirtokot, ahol a Nemzeti Vágta vajdasági előfutamát is szervezik. Zobnaticán áll az egykori Törley kastély. Aki a kastélyok szerelmese, az Topolya környékén ez mellett még több kastélyt is bejárhat.

 

Ár: 20 EUR/fő

8 fő felett kérje csoportos árainkat!

  • Indulás helye
    katolikus templom előtt
  • Indulás ideje
    megbeszélés szerint
1

Kray kastély

A topolyai városi sétát a Sarlós Boldogasszony templom mellett, a Kray-kastélyban kezdjük. Itt több dolgot is megtudhatunk a város történelméről.
2

Sarlós Boldogasszony templom

A kastélyból a templomba látogatunk.
3

Séta a tájházig

Topolya főutcáján sétálva jutunk el a tájházig és a kovács-bognár műhelyig.
4

Választható érdekességek

A program folytatásában igény szerint borkóstolót szervezhetünk, Zobnaticára látogathatunk vagy akár strandolhatunk is a Topolyai-tó partján.
s
You don't have permission to register