BonVoyage

Lorem ipsum dolor sit amet, eu eos veniam albucius, ius dolor virtute et. Ius recusabo delicatissimi ex. Mea cu utamur.

Instagram

Serbia tábla illusztráció program header

Topolyai városnézés

Topolyai városnézés

€20 személyenként

Topolya főleg az átutazó vendégeknek érdekes, egy kellemes fél nap eltölthető itt, a nyári szezonban pedig akár egy nap is. Érdemes megtekinteni Szerbia legmagasabb és egyik legimpozánsabb katolikus templomát, a Sarlós Boldogasszony templomot, és a Kray-kastélyt, ami ma Topolya Község Múzeumának ad otthont. Érdekes lehet még a tájház és a kovács-bognár műhely is, melyek a régi időkről mesélnek ezen a területen. A városi séta után több lehetőség is van: lehet helyi borászatot látogatni, nyáron strandolni a Topolyai-tó partján, ahol egy szélmalom is áll, de csak kivülről látogatható, vagy meglátogatni a Zobnatica lovasbirtokot, ahol a Nemzeti Vágta vajdasági előfutamát is szervezik. Zobnaticán áll az egykori Törley kastély. Aki a kastélyok szerelmese, az Topolya környékén ez mellett még több kastélyt is bejárhat.

 

Ár: 20 EUR/fő

8 fő felett kérje csoportos árainkat!

  • Indulás helye
    katolikus templom előtt
  • Indulás ideje
    megbeszélés szerint
1

Kray kastély

A topolyai városi sétát a Sarlós Boldogasszony templom mellett, a Kray-kastélyban kezdjük. Itt több dolgot is megtudhatunk a város történelméről.
2

Sarlós Boldogasszony templom

A kastélyból a templomba látogatunk.
3

Séta a tájházig

Topolya főutcáján sétálva jutunk el a tájházig és a kovács-bognár műhelyig.
4

Választható érdekességek

A program folytatásában igény szerint borkóstolót szervezhetünk, Zobnaticára látogathatunk vagy akár strandolhatunk is a Topolyai-tó partján.
s
You don't have permission to register