BonVoyage

Lorem ipsum dolor sit amet, eu eos veniam albucius, ius dolor virtute et. Ius recusabo delicatissimi ex. Mea cu utamur.

Instagram

Image AltTranszferek

Transzferek

Utazz velünk Szerbiába!

Biztonságos és profi személyszállítás Szerbiában! 

 

Hazánkban itt a délvidéken és Szerbia szerte egy (újra) formálódó minőségi turizmus kiszolgálására törekszünk. Mindig az a célunk, hogy a  legjobb minőségű szolgáltatást tudjuk nyújtani, reális árszínvonal és nagyfokú rugalmasság mellett. 

 

Jelen pillanatban szigorú mércével kiválasztott partner cégekkel biztosítjuk a vendégeink személyszállítását. A járműparkot személygépkocsik, 6-8-16-18 férőhelyes mini- és midibuszok valamint 26-30-50 fő szállítására alkalmas autóbuszok alkotják.

 

A személyszállítási szolgáltatásokon felül itt Szerbiában a belföldi utak és programok szervezésében is nagy tapasztalattal rendelkezünk. A vendégek szállásfoglalásától, reptéri fogadásától és transzferétől kezdve az elutazásig kívánság szerint programokat is biztosítunk magyar nyelvű asszisztenciával és képzett idegenvezetőkkel. 

 

A Vajdaságba és Szerbiába szervezett utak, tárgyalások, kiállítások valamint konferenciák és egyéb rendezvények sikeres lebonyolításához állunk rendelkezésetekre. Egyedi kérések teljesítésére is készen állunk pl. helikopteres városnézés, sugárhajtású repülő túra, hajókirándulások stb. Kedvezményes szállás ajánlatainkat pedig kérd bátran és foglalj nálunk!