top of page

Keress minket bizalommal!

Szolgáltatásaink

Cégünk, az Alpa Travel & Marketing SEE Kft., kiváló választás minden olyan vállalat és iskola számára, amely Szerbiában szeretné megvalósítani céges rendezvényeit, konferenciáit, csapatépítőit, vagy részt venni az oktatási Határtalanul programban. Szakértő csapatunk mélyreható helyismerettel rendelkezik, és minden eseményt a legapróbb részletekig személyre szabottan szervezünk, hogy a lehető legjobban megfeleljünk partnereink elvárásainak.

MICE szolgáltatásaink magukban foglalják a teljes körű eseményszervezést modern kongresszusi központoktól kezdve a különleges helyszíneken történő rendezvényekig, amelyek kiválóan alkalmasak nagyobb csoportok fogadására és különleges élmények biztosítására.

 

Az Határtalanul program keretében pedig olyan oktatási kirándulásokat szervezünk, amelyek kulturálisan és történelmileg is gazdagítják a diákokat, személyre szabottan közelítve meg a fiatalok igényeit és érdeklődési körét.

Marketing és PR tevékenységeink segítségével pedig nemcsak helyben, hanem nemzetközi szinten is megerősítjük partnereink piaci jelenlétét. Tapasztalatunk és széleskörű kapcsolatrendszerünk révén képesek vagyunk eredményes kampányokat lebonyolítani, amelyek jelentősen növelik a cégek és szervezetek láthatóságát és elismertségét.

Válassz minket, ha megbízható, profi és kreatív partnerre van szükséged Szerbiában, ahol minden projektet maximális odafigyeléssel és szakmai hozzáértéssel kezelünk. Várjuk, hogy együtt valósíthassuk meg célokatokat és terveiteket!

Teamwork

Csapatunk

Miért is keress meg minket?

01

Környezetbarát megközelítés

Elkötelezettek vagyunk a fenntarthatóság és a környezettudatos gondolkodás iránt, ezért folyamatosan törekszünk arra, hogy tevékenységeink minél kevésbé terheljék a környezetet. Célunk, hogy innovatív, zöld megoldásokkal járuljunk hozzá a fenntartható jövő kialakításához.

03

Magyar nyelvű asszisztencia

Biztosítunk magyar nyelvű asszisztenciát, hogy minden ügyfelünk számára könnyű és érthető legyen a kapcsolattartás. Ezáltal garantáljuk, hogy az ügyintézés során a kommunikáció zökkenőmentes és hatékony legyen.

02

24/7 Támogatás

Ügyfeleink a legmagasabb szintű támogatást érdemlik meg, és mi fáradhatatlanul dolgozunk azért, hogy ezt a színvonalat folyamatosan fenntartsuk. Amikor minket választ, tudja, hogy folyamatosan a minőséget és a kiválóságot választja. Az ügyfélszolgálat minden tevékenységünk középpontjában áll.

04

Fejlett technológia

Folyamatosan dolgozunk kínálatunk fejlesztésén és technológiai képességeink bővítésén. Szakértői csapatunk szenvedélyesen foglalkozik a piac legfejlettebb technológiáinak fejlesztésével.

bottom of page